Web Lab

Content Factory

Client Portal

Helpdesk

Waar we voor staan

  • Eerst vragen, dan doen.
  • Jouw succes centraal.
  • Grafisch als uitgangspunt.
  • Technisch de top.
  • Scherpe tarieven.
  • Zeker en snel geleverd.

ERP Systemen

Custom ERP – voor stevig ondernemen

Bedrijven maken met hun Enterprise Resource Planning (ERP) vaak een rare groeicurve door. Naarmate ze groter worden, wordt hun ERP juist minder professioneel omdat hun confectie ERP-systeem de complexiteit niet meer aan kan en er allerlei lapmiddelen zoals Excel-sheets aan ‘toegevoegd’ worden. Of ze hébben niet eens een ERP-systeem en gebruiken soms wel 10 verschillende systemen… Als ze dan óók nog verschillende vestigingen hebben, is de chaos compleet. Uiteindelijk kost dat heel veel extra werk en ontstaan allerlei fouten.

Herken je dit? Dan is het tijd om de stap te maken naar het maatpak van een Custom ERP! Daarin draait je hele administratieve backbone in één systeem. Je bespaart er al gauw tot wel 2 fte’s mee én je voorkomt de soms nog veel grotere kosten van chaos en fouten. Dat is pas stevig ondernemen. Wij bouwen volledig custom, in Angular gecodeerd met elastic search, naar wens gekoppeld aan je eigen apps. Werkelijk alles wat kunt bedenken om je bedrijf te runnen, kunnen we in je Custom ERP zetten. Seamless. Optimaal efficiënt. Uiterst gebruiksvriendelijk. Wereldwijd inzetbaar.

En dat verrassend scherp geprijsd door onze ketenaanpak: hier in samenspraak met jou de specificatie, de hard coding bij specialisten elders en vervolgens de implementatie uiteraard weer hier. Daarmee zijn wij vaak meer dan de helft goedkoper dan onze concurrenten!

Adres:
Industrieweg 14 G
2712LB Zoetermeer
Route maken

Contact:
T: 085 029 48 30
M: 085 018 50 01
info@vdsgraphics.com

Voorwaarden

Content Factory

Hier stropen onze topspecialisten hun mouwen op en werken keihard aan een droomresultaat – voor jou! Fantastische content waarmee je zelfverzekerd de markt bestormt. Jouw succes is ons succes.

Company branding

Je beste zelf zijn en dát uitstralen naar je markt.

Logo en huisstijl

Het gezicht van je bedrijf waarbij alles klopt.

Teksten

Verrekt lekkere teksten vanuit de ziel van je boodschap.

Drukwerk | Printshop

Alles wat je nodig hebt om tiptop voor de dag te komen.

Bedrijfsvideo

Super tof, zodat je klant zich 100% aan jou verbindt.

Web Lab

Het web ontwikkelt zich constant razendsnel. Wij lopen in de wereldwijde voorhoede met ons Web Lab! Hier vind je de nieuwste toepassingen, natuurlijk eerst flink doorontwikkeld en getest zodat ze super betrouwbaar zijn.

Webdesign

Soepele websites die jouw bedrijf verder helpen.

ERP Systemen

Custom made voor next level bedrijfsprocessen.

Appdesign

Robuuste apps die werken voor jou en je klant.

Conversie

Wij laten jouw naamsbekendheid en sales knallen.

Webhosting

Alles om je sites en apps top te laten functioneren.